Gör vi det som leder till framgång – eller gör vi det inte?

av | 24 mars, 2023

Vem tackar nej till 10% effektivare team (läs gladare, roligare, högre output), bara genom att fundera kring ett antal beteenden?

Eller till och med 25-40% högre effektivitet bara genom att sätta teamreflektion i system?

Ta en titt på Team Pro Inventory, ett frågebatteri som snabbt stämmer av ditt teams beteenden; ”Gör vi det som leder till framgång – eller gör vi det inte?”

Team Pro är konkret och enkelt. Vetenskaplig grundat och väl beprövat. Fokus på behovet både hos människorna i gruppen och affären.

Inte undra på att det flyger! Och väl värt att certifiera sig i, vilket jag gjorde under 2022.

Det har inte gått en enda vecka som jag inte på något sätt haft användning av detta verktyg: i ledningsgrupper, ledarutvecklingsprogram, coaching, utbildning mm. Kort sagt vartenda uppdrag oavsett karaktär.

Nyligen gav en ledningsgrupp mig gåshud. Jag kunde bara ställa mig bredvid och njuta av flytet som uppstod. En annan grupp tog ett rejält mentalt kliv bara genom en fråga i processen. Se där sprängkraften i en enda fråga.

Och ditt gäng? Ett ännu bättre samarbetsklimat är närmare än du kanske tror.

Vill du veta hur Team Pro kan få ditt team att flyga? Mejla mig: hello@paxamare.se, +46 (0)706 35 01 02. Eller läs mer om TeamPro här

Och tack Stefan Söderfjäll för ännu ett lättillgängligt, erfarenhetsbaserat och vetenskapligt belagt verktyg för utveckling.