Referenser

”Du lär dig nya saker varje dag OM du är uppmärksam!” Det här är Annas motto – och jag gjorde det definitivt när jag arbetade med henne! Jag hade nöjet att arbeta med Anna under mer än två år när hon var Leadership & Training Manager på Webhelp. Under den här tiden faciliterade hon såväl utvecklingen av vår företagskultur som ramverket för vår Leadership & Trainingfunktion – detta med framgång. Att arbeta med Anna är roligt och berikande, och jag rekommenderar henne varmt, varje dag i veckan!

Sofie Edgren

Client & Operations Director, Webhelp

“Anna Bergstrand är disciplinerad, professionell och bra att arbeta med. ”

Pernilla Abrahamsson

VD, Nalen

Jag har träffat många konsulter, och Anna Bergstrand särskiljer sig genom att hon är enkel och tydlig på ett bra sätt. Hon är icke-auktoritär men ändå väldigt självklar.

Jag uppskattade också Annas ”10-poängare” – den är egentligen självklar, men i gnissliga tider är det lätt att glömma bort. Det var också bra att alla i teamet fick höra den.  

Anna är dedikerad, hon är verkligen genuint intresserad av oss och vår verksamhet. Alla var mycket nöjda och jag hoppas verkligen att vi kommer kunna göra mer tillsammans. Jag rekommenderar Anna å det varmaste.”
Stefan Andersson

Administration Officer, Autolease/DNB

“Jag anlitade Anna som coach under min tid som Kommunikationschef på SAR, Sveriges Arkitekter. Anna förstår snabbt det komplexa, vilket för mig var effektivt. Anna hjälpte mig att skapa perspektiv på min dåvarande situation, att sortera och skapa tydliga tankar.

Jag har speciellt uppskattat det konkreta, att jag fick konkreta metoder att använda mig av, på olika plan och olika nivåer. Jag har även uppskattat att hon är både strategisk coach och operativ rådgivare. Mycket av det vi pratade om då har jag fortfarande så stor nytta av.”
Ariella Nisell

VD, Almo Strategi

“Jag har arbetat med Anna Bergstrand under min tid som VD i Skärgårdsbolaget, ett bolag som ansvarade för Waxholmsbolagets fartyg. Jag kan varmt rekommendera Anna, som är en kompetent, klok, stabil, strukturerad och positiv kraft i HR-arbetet.”

Henrik Cars

Vice VD, Destination Gotland

“Jag kan varmt rekommendera Anna när du behöver en konsult som har förmågan att förstå vad du som kund vill uppnå. Anna är genuint dedikerad och har förmågan att balansera det mänskliga perspektivet med affärsbehovet.”

Carin Dannert

Partner, Söderberg & Partners Heartpace