Proppen har gått ur, det är nu det händer

av | 12 augusti, 2022

Oavsett vad vi tycker/tänker/känner om hel/delvis återgång till kontoret behöver vi navigera på bästa sätt i nästa verklighet. Några tankar kring det:

  • Kom ihåg att vi är olika. Jag slår in en öppen dörr här, men det finns anledning. Det som rör sig inuti en människa syns inte alltid utanpå, och det går s a s åt båda hållen – både den som synligt firar och den som inte gör det kan ha något annat bakom fasaden.
  • Om du är ledare, reflektera över dig själv och dina medarbetare och våga gå på djupet. Vad behöver du? Vad behöver medarbetaren, på individnivå?
  • Jobba tillsammans kring “Hur gör vi nu?”. Engagera, involvera, kom inte med alla lösningar själv, det blir aldrig lika bra. Vare sig det finns riktlinjer att förhålla sig till eller inte.Vilka råd kan du dela med dig av, vad tänker du skulle funka?

Och vill du ha en partner i att skapa en ny arbetsvardag där både du och verksamheten håller ihop, stärker & utvecklar varandra, fokuserar, har kul, hanterar jobbigheter på gynnsamma sätt – hör av dig. Det är dags för nästa etapp. Mejla mig: hello@paxamare.se, +46 (0)706 35 01 02 eller fyll i kontaktformuläret.