Reflect – Recharge – Refocus

av | 22 februari, 2022

Är ett mantra jag kör på repeat då och då. Ibland bara för att ta mig tillbaka till här och nu, ibland lite mer ordentligt, som när Q1-21 skulle summeras. Jag visste ju vartåt det barkade, men blev ändå glatt överraskad. 2020 är affärsmässig historia redan när Q1 stängde.

Q1 har inneburit allt det jag står för och älskar att jobba med. Jag har fått utveckla ledningsgrupper, stärka team att relatera och kommunicera än bättre, och coacha chefer och ledare så att sinne klarnar, energi ökar och tvivel minskar.

Konsekvensen? Resultaten kommer snabbare än på egen hand.

Mina uppdragsgivare, partners och jag har bestämt oss. Vi vet vart vi vill, konstaterar var vi är, och tar regelbundet stöd av andra för att säkra rätt väg framåt.

Så. Hur jobbar du med återblickar? Mål och delmål, både dina personliga och dem för ditt team? Reflekterar över veckan och regelbundet justerar?

För egen del är nu Q1 konstaterat och firat. Resten av året är reviderat och förväntansfullt.