Berätta något kollegorna inte vet om dig. En sant, en falskt.

av | 15 januari, 2022

Så enkelt kan det vara att anknyta/återanknyta till varann på arbetsplatsen.

Jag fick möjligheten att bidra till just detta hos en uppdragsgivare inom life science. Förutom chefsgruppen var alla nya för mig.

När en av de största utmaningarna för chefer år 2021 – den största, enligt Deloitte – är att få medarbetarna att känna tillhörighet, så är det både befriande och givande att samlas kring ett ”bjud på sig själv”.

Det var som att hänga vid kaffeautomaten igen, fast vi möttes digitalt! Det spanns loss rejält bland pudelfrisörer, SM-guld, vinster i padel och båtbyggande, höns, biodlare som gör tvålar, sömnad, surdegar, skytte, klarinetter och fallskärmshoppning. Vad som i slutändan var sant eller falskt? Det viktiga var inte att reda ut det; det viktiga var att mötas.

Så kom igen! Berätta något S/F om dig som ingen vet så lovar jag att gissa! Själv har jag i tonåren vunnit pris för Eskilstunas krulligaste tuppkam samt seglat fullt ös genom piratvatten.

Tack till min uppdragsgivare för förtroendet, samt grymma Helen Lindahl och Sofia Czinkoczky för twisten på break-out room till gänget.