Gå in i sommaren med Lead Forward

av | 4 juni, 2021

Vad sägs om att gå in i sommaren och redan ha grundat för god (kanske till och med extraordinär!) utveckling resten av året? Jag vet hur. Låt mig presentera Lead Forward. Det ger dig som ledare följande:

1. Insikt i hur ditt ledarskap uppfattas
2. En tydlig, prioriterad utvecklingsväg framåt
3. Möjlighet att tillgodose affärens behov och människans behov – samtidigt

Lead Forward är tydligt, lättillgängligt och baseras på forskning. Från startpunkten hela vägen till ROI. Det ger ledarskapsutveckling med kvalitet till dig och det gillas så klart av mig!

Nu söker jag drivna resultat- och relationsorienterade ledare, som vill grunda för framgång och dessutom hjälpa mig i certifieringsprocessen i detta ledarutvecklingskoncept. Du/ni behöver ha minst fyra medarbetare.

Är det du eller någon du känner som jag vill få kontakt med? Hör av dig om du vill veta mer på hello@paxamare.se, +46 (0)706 35 01 02 eller fyll i kontaktformuläret. Tack och hej!

PS. Mer om Lead Forward, läs här